januari 12, 2022 Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Een goede en schone uitstraling van uw bedrijf of instelling is belangrijk voor de manier waarop uw

bedrijf zich naar klanten en bezoekers presenteert. Natuurlijk wilt u dat uw pand een afspiegeling is van het werk dat u aflevert: goed en efficiënt. Hygiëne en een schone werkomgeving zijn daarbij doorslaggevend. Geef daarom het schoonmaakonderhoud in vertrouwde handen.

Zoek een schoonmaker op Schoonmakerzoeken.nl

In Nederland zijn er honderden schoonmaakbedrijven om uit te kiezen. Schoonmakerzoeken.nl biedt hulp. Via deze website kunt u eenvoudig zoeken naar een huishoudelijke hulp of schoonmaakhulp voor thuis, maar ook voor bedrijven.

Welke werkzaamheden?

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven en kantoren beschikt over de juiste kennis, producten en machines om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u dus met een gerust hart aan hen overlaten. Het schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden voor:

  • kantoren
  • dienstencentra
  • wijkcentra
  • sneeuwruimen
  • kinderdagverblijven
  • scholen en gymlokalen
  • plezierjachten en caravans (interieur en exterieur)
  • flatgebouwen (trappenhallen, balkons en glasbewassing buitenom)
  • particulieren (hulp in de huishouding maar ook schoonmaak bij woningoplevering)

Daarnaast zal het bedrijf op al uw overige wensen op schoonmaakgebied een oplossing vinden. Wij reinigen ook tegelpaden en opritten dmv hogedrukreiniging. Ieder object, groot of klein, kan door ons schoonmaakbedrijf worden schoongemaakt. Wij werken met een gedegen schoonmaakprogramma waarin precies staat aangegeven welk object wanneer wordt gereinigd. Zowel voor ons personeel als voor u als klant werkt dit programma helder en overzichtelijk. En altijd geldt dat kwaliteit en vooral ook naleving hiervan hoog bij ons in het vaandel staan. Niets is ons te veel en beperkingen kennen wij niet. Aan keuze geen gebrek. Het aantal schoonmaakbedrijven stijgt naar bijna 22.500.

Waarom uw bedrijf of kantoor laten schoonmaken?

De meeste bedrijven en kantoren hebben een vaste schoonmaakploeg. Bedrijven zijn immers ook een soort huishoudens waar mensen eten, drinken, werken en gebruik maken van het toilet. Het is prettig als het kantoor dag schoon is. Niet alleen voor werknemers die hier toch zo’n 8 uur per dag doormaken, maar zeker ook voor gasten en voor klanten. U wilt immers dat uw bedrijf er netjes en representatief uitziet! In samenspraak met het schoonmaakbedrijf kunt u zelf bepalen wat wel/niet schoongemaakt wordt. Wilt u bijvoorbeeld de toiletten dagelijks laten schoonmaken, maar wilt u met een corveeschema het stofzuigen intern oplossen? Dan is geen probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *