oktober 30, 2019 5 tips om je huis schoon te houden

5 tips om je huis schoon te houden

De zomer is weer voorbij en de koudere dagen staan weer voor de deur. Nu het herfstseizoen is begonnen en de bladeren van de bomen beginnen te vallen zitten we steeds wat vaker binnen met heerlijk de verwarming aan en een warm kopje thee of koffie.

Als je toch vaker binnen bent is het heerlijk om in een schoon en opgeruimd huis thuis te komen, daarom hebben wij nu 5 tips voor jou om je huis schoon te houden!

Tip 1

Zorg ervoor dat je direct je spulletjes opruimt op de plaats die jij hiervoor in je huis hebt aangewezen. Dit zorgt voor rust en ruimte, dan kan je lekker genieten op de bank zonder dat je de rommel om je heen ziet.

Tip 2

Stofzuig dagelijks eventjes je beneden en bovenverdieping, door dagelijks toch even de stofzuiger erbij te pakken zorg je ervoor dat stofjes en vuiltjes minder snel door het huis verspreid wordt waardoor het automatisch wat schoner blijft.

Tip 3

Plan een moment in de week waarop je even de beneden en boven boel sopt. Zo zorg je voor regelmaat waardoor je je zelf er sneller toe kan zetten en alles lekker schoon blijft.

Tip 4

Als je wat vaker binnen zit is het natuurlijk ook belangrijk dat je sfeer en warmte creƫert. Steek die kaarsjes maar lekker aan dat zorgt voor warmte in je huis of pak er een lekkere warme deken bij. Dit geeft dat heerlijke thuisgevoel wat ervoor zorgt dat je ook lekkerder in je vel zit met de winterdagen die om de hoek staan.

Tip 5

Daarnaast is het ook belangrijk dat je fijne schoonmaakproducten in huis hebt zodat je je huis snel en makkelijk schoon kan maken. Kijk eens bij de reinigingsproducten met airmiles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *