oktober 24, 2019

Tijd voor de grote najaarsschoonmaak!

De zomer is officieel voorbij en dat betekent dat we langzaam richting de winter gaan! Koudere dagen, kortere dagen en helaas ook meer neerslag, dat is wat ons te verwachten staat. Het heeft echter ook verschillende voordelen, zo maken we het graag weer gezellig in huis met kaarsjes en decoratie en zorgen we weer voor gezellige avondjes bij de tv. Voor veel mensen is deze periode van het jaar weer een moment om het huis eens goed op te ruimen en schoon te maken, ook wel de najaarsschoonmaak genoemd.

Haal die kelder en de kasten maar leeg! De beste schoonmaak kun je uitvoeren wanneer je een kast helemaal leeg haalt. Je kunt dan alle schapjes en onderdelen van de kast eens goed onder handen nemen en je ziet meteen welke spullen je eigenlijk al een hele tijd niet hebt gebruikt. Deze spullen kun je weggeven, verkopen op een rommelmarkt, weggooien of misschien naar een kringloopwinkel brengen, zodat iemand anders er misschien nog blij gemaakt mee kan worden. De spullen die je nog wel gebruikt kun je even netjes schoonmaken en weer terug zetten in de kast. Ook je kelder kun je op deze manier schoonmaken en opruimen.

Tijd voor wat nieuwe accessoires in huis?

Altijd leuk natuurlijk, wat nieuwe kaarsjes, decoratie, vazen etc. voor op tafel, in de vensterbank of op de kast. Je hoeft niet een geheel nieuwe inboedel te kopen om een ‘nieuwe’ sfeer in huis te creëren. Met een aantal leuke woonaccessoires kom je al heel ver. Heb je nog een oud tafeltje of kastje die je op dit moment eigenlijk niet zo leuk meer vindt? Overweeg dan om het te pimpen met plakfolie! Met plakplastic kun je op een eenvoudige en ook zeer voordelige manier je meubeltjes weer voorzien van een nieuwe look! Er zijn onwijs veel verschillende printjes verkrijgbaar en je kunt dus iets kiezen wat bij de rest van jouw interieur past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *